NYHET: Lær deg å starte selvhjelpsgrupper via vårt splitter nye ONLINE kurs!

,

Selvhjelp Norge har nå et rykende ferskt kurs for deg som ønsker å sette i gang selvstyrte selvhjelpsgrupper i ditt eget lokalsamfunn. Du får innsikt i metoder og verktøy som inspirerer og trygger deg til å starte opp grupper. Det er kanskje mindre komplisert enn du tror? 

For deltakerne i en selvhjelpsgruppe handler det om å bli kjent med seg selv, bli bevisst hvilke mønstre og regler som styrer dem i hverdagen og få støtte til å gjøre nødvendige endringer for å få det bedre. Noen trenger å sette ord på tanker og følelser for å få klarhet i hva som er kjernen i utfordringene man står i, mens andre trenger å øve seg på å sette grenser og bli tydeligere som person.  

Vil du lære mer om å sette i gang selvhjelpsgrupper, meld deg på da vel! Hva er en selvhjelpsgruppe? Hvordan er de bygget opp? Hvordan kan man føle seg trygg til å åpne seg opp? Hva får deltakerne ut av å gå i en slik gruppe?  Alt dette og mye mer får du svar på i kurset. Forskning og erfaringsbasert kunnskap som støtte i hverdagen. 

Opprett ny bruker eller innlogging:

Opprett ny bruker
Allerede bruker? Log inn