Nettsted: http://anonymealkoholikere.no

Kontaktinformasjon

E-post: servicekontoret@anonyme-alkoholikere.no
Telefon: 22 46 89 65

Postadresse

AAs Servicekontor
Youngs gate 11
N-0181 OSLO

Anonyme Alkoholikere

AA er den selvhjelpsorganisasjonen med lengst tradisjoner både i Norge og internasjonalt. Anonyme Alkoholikere er et felleskap av kvinner og menn som deler sin erfaring, styrke og håp med hverandre for at de kan løse sitt felles problem og hjelpe andre å friskne til fra alkoholisme. Den eneste betingelsen for medlemskap, er et ønske om å slutte å drikke. Det er ingen avgifter eller kontingenter for AA-medlemskap. Vi er selvhjulpne gjennom våre egne bidrag. AA er ikke knyttet til noen sekt, trossamfunn, politisk parti, organisasjon eller institusjon. AA ønsker ikke å ta stilling i stridsspørsmål, hverken støtter eller mot-arbeider noen sak. Vårt fremste formål er å holde oss edru og hjelpe andre alkoholikere til edruskap.

AAs informasjonstelefon er åpen hver dag fra 18.00-22.00 og mandag-fredag 11.00-15.00. På nettsidene finner man oversikt over alle AA-gruppenes møtetider og steder.

Om møter i AA

Alle som har et ønske om å slutte å drikke er velkomne til AA. De fleste grupper har også åpne AA-møter der alle er velkomne! Til AA kommer mennesker fra alle samfunnslag, unge, gamle, kvinner og menn med alle slags yrker og sosial bakgrunn. Alkoholisme er en sykdom som ser ut til å ramme hvem som helst. AA består kun av alkoholikere, AA har ingen ansatte leger eller terapeuter. Grunnstammen i AA er en alkoholiker som hjelper en annen.