Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Digitalt minikurs om endringsarbeid i grupper

28. november 2023 @ 09:00 - 11:00

- Gratis

Alle mennesker møter utfordringer gjennom livet, og de takles forskjellig. Noen ganger opplever vi at et problem rammer oss uforskyldt. Andre ganger er det summen av mange belastninger som vipper oss av pinnen. Og innimellom får vi problemer som direkte følge av de valgene vi tar. Uansett hva som er årsaken, må vi leve med konsekvensene. Men kanskje oftere enn vi tror har vi muligheten til å gjøre noe med situasjonen.

Innhold

På dette kurset får du innsikt i selvhjelpsverktøyene og hvordan bruke disse i møte mennesker om ønsker å styrke sin psykiske helse. Hvordan bruke verktøyene aktivt og informere om mulighetene som ligger i selvhjelp, både på individuelt- og gruppenivå.

På dette minikurset går vi igjennom verktøyene steg for steg, og det vil bli god tid til erfaringsdeling og spørsmål.

Målgruppe

Dette minikurset er ment for fagfolk og andre som arbeider innenfor psykisk helse i organisasjoner, kommuner/bydeler og jobber med å tilrettelegge for lærings- og mestringskurs individuelt eller gruppe.

Lyst til å delta?

Påmelding til: astrid@selvhjelp.no

Delta gjerne sammen med kollegaer! Av erfaring vet vi at dersom flere fra samme arbeidsplass deltar, øker sjansene for at kunnskapen blir tatt i bruk.

Spørsmål?

Send en e-post til astrid@selvhjelp.no eller ingerberit@selvhjelp.no.

Velkommen!

 

 

Detaljer

Dato:
28. november 2023
Tid
09:00 - 11:00
Kostnad:
Gratis