Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Arendal 15. august: Kunsten å leve med sorg

15. august 2022 @ 14:00 - 15:30

Sorg rammer oss alle i løpet av livet. Sorg er en naturlig reaksjon ved tap av noe eller noen som betyr mye for oss. Vi kan oppleve sorg i mange ulike fasetter. Livet blir sjeldent akkurat slik vi ønsket det.

  • Hvordan leve midt i sorgens landskap?
  • Hvordan kan vi oppleve mestring og håp når livet gjør vondt?
  • Hvordan håndtere det vanskelige og finne gode mestringsstrategier?

Vi har invitert fem flotte gjester til en samtale om sorg og veien videre.

Solveig Kloppen og prest Odd J. Eidner har begge opplevd store tap i livet. De innleder med en samtale om hvordan de lever med sorgen. Hva bidro til at de kom seg videre? Hvor har de hentet hjelp og støtte?

Vi har også med oss Raymond Tollefsen og hans datter Caroline. Raymond har en lang historie som rusavhengig. Vi skal snakke med Raymond om hva som gjorde at han kom seg ut av avhengigheten og fant veien videre til et liv uten rus. Hvordan hadde Caroline det oppi dette? Hvor fikk hun hjelp og støtte? Vi får også høre hennes side av historien i denne samtalen.

Vår siste gjest er Stian Biong han er utdannet sykepleier og har doktorgrad i folkehelsevitenskap. Avhandlingen hans handlet om menn med psykiskhelse og rusproblematikk og deres erfaringer med selvmordsadferd. Hva fortalte de om hva som bidro til at de hadde overlevd?  Stian har siden 2012 vært professor i psykisk helsearbeid ved Universitetet i Sør-Øst Norge.

Arrangementet er gratis å delta på.
For de som ikke har anledning til å delta live på Clarion hotell Tyholmen, vil arrangementet også bli streamet på Facebook.

Velkommen til et inspirerende arrangement.

 

Detaljer

Dato:
15. august 2022
Tid
14:00 - 15:30
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Selvhjelp Norge v/Ann Kristin Reinskau
Telefon
400 11 094
Epost
reinskau@selvhjelp.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Clarion hotell Tyholmen, Arendal
Teaterplassen 2
Arendal, 4801 Norway
+ Google-kart