Daglig leder til Selvhjelp Norge

Daglig leder til Selvhjelp Norge

Sist endret:

Vi søker en samlende, tydelig og innsiktsfull daglig leder som kan inspirere, engasjere og samarbeide godt med ansatte og styret.

Selvhjelp Norge har de siste 15 årene vært med og bidratt med sikte på at alle i Norge skal vite hva selvorganisert selvhjelp er, og skal kunne ta kunnskapen i bruk når livsproblemer oppstår.

Selvhjelp Norge, nasjonalt kompetansemiljø for selvorganisert selvhjelp, eies og drives av stiftelsen Norsk Selvhjelpsforum på oppdrag fra Helsedirektoratet med midler over statsbudsjettet. Oppgavene er beskrevet i Nasjonal plan for selvhjelp. Selvhjelp Norge er et sentralt virkemiddel for å nå målene i planen. Hovedkontoret ligger i Oslo og vi har sju distriktskontorer, i alt med 13 årsverk.

Vår nye daglige leder er kjent med hva selvorganisert selvhjelp er og:

  • har strategisk tilnærming og helhetsblikk sammen med god forståelse for offentlig forvaltning, lov- og avtaleverk samt tariffområdet
  • har gjennomføringskraft og er resultatorientert
  • kombinerer evne til organisasjonsutvikling med planlegging og daglig drift
  • har en lyttende, inkluderende og løsningsorientert lederstil
  • kommuniserer godt
  • ivaretar personalansvaret og budsjettansvaret i samspill med tillitsvalgte og styret
  • har relevant erfaring

Vi kan tilby et spennende arbeidsmiljø med dedikerte medarbeidere og med betydelig samlet erfaring. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Informasjon om stillingen: fungerende styreleder Jan Tvedt, tlf 9169 6937, eller vår rekrutteringsrådgiver Gro Møllerstad, Hodejegerne AS, tlf 915 59752.

Søknadsfrist: 24. februar
Søk her: Hodejegerne

Arbeidssted: Kirkeveien 64, Majorstua, Oslo
Tiltredelse: Etter avtale
Lønn: Etter avtale

Les mer om selvorganisert selvhjelp og Selvhjelp Norge på: www.selvhjelp.no