Lillehammer 27. og 28. februar: Invitasjon til seminar om selvhjelp og hvordan starte opp selvorgansierte selvhjelpsgrupper

Lillehammer 27. og 28. februar: Invitasjon til seminar om selvhjelp og hvordan starte opp selvorgansierte selvhjelpsgrupper

Sist endret:

Selvhjelp Norges distriktskontor for Hedmark og Oppland inviterer til to seminardager med grunnleggende innføring i selvhjelp som mulighet for økt livskvalitet og mestring. Dagene er arrangeres i samarbeid med N.K.S veiledningssenter i Øst Norge.

Målsettingen med deltagelsen er å sette seg i stand til å anvende selvhjelp i egen hverdag, uansett rolle, samt kunne bidra til å starte selvhjelpsgrupper.

Hvem kan delta: frivillige, profesjonelle, og bruker- og interesseorganisasjoner som vil bidra til at selvhjelpsarbeid og selvorganiserte selvhjelpsgrupper skal bli en reell mulighet i sitt lokalsamfunn.

Tid: 27. og 28. februar 2018, kl. 09.30 – 15.30 (begge dager)
Sted: Scandic Lillehammer Hotel, Turisthotellvegen 6, Lilehammer

Seminaret går over to dager- det er nødvendig å delta begge dagene!

Innhold:
Hvorfor selvhjelp og selvhjelpsgrupper?
Hva er selvhjelpens bærende elementer?
Selvhjelpsarbeidet, og hvordan få det til i praksis?
Igangsetting av selvhjelpsgrupper.
Innhold i gruppenes arbeid.
Oppstarter-rollen, og om å gjøre seg selv overflødig.

Seminaret er gratis, lunsj blir servert. Deltakere dekker selv reisekostnader.

NB: Begrenset antall plasser – førstemann til mølla! Siste frist 23. februar kl. 12.00.
Påmelding sendes til erna@selvhjelp.no med teksten: "Påmelding seminar datoer + måned: Navn, telefon, e- post, samt arbeidssted/frivillig".

Selvhjelp Norge er et nasjonalt kompetanse- og ressurssenter for bruk av selvhjelp. For mer informasjon se gjerne våre nettsider www.selvhjelp.no.
Ved spørsmål kan du kontakte; Erna Majormoen på tlf.: 952 00 053 / e-post: erna@selvhjelp.no, eller: Oline Dalen, N.K.S Veiledningssenter i Øst Norge, Tlf.: 400 31 093 / e-post: oline.dalen@veiledningssenter.no.

Last opp invitasjon her.